AVOND WINKEL STEVAN

AVOND WINKEL STEVAN De avondwinkel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Avond Winkel Stevan. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 18:12 De mail binnen om de beoordeling te doen maar tot op heden geen bestelling binnen.
15 apr 2022 om 20:53 Bestelling meer als 2 uur later ontvangen. Dranken waren niet koud.
20 mrt 2022 om 22:19 Top service
22 feb 2022 om 5:12 De besteling was snel geariveefd Vriendelijk en goed
17 feb 2022 om 1:19 Bijna 2 uur moeten wachten.. lol
13 feb 2022 om 16:01 Als ik s'avonds bier bestel omdat ik tekort kom verwacht ik op zn minst een koud kratje beetje jammer.....
9 feb 2022 om 2:46 niet wat ik had besteld en om 7 u30 geleleverd ipv 10 uur..ze maken er n potje van wat mij betreft...en t mag best eens fout gaan maar dit is de 100e x dat er iets fout gaat...vaak moet ik na bestellen bij thuisbezorgd na een paar uur wachten nog bel
14 jan 2022 om 18:59 Koud bier…
2 jan 2022 om 23:58 Super snel bezorgd
17 dec 2021 om 18:48 Always no problems Perfect
5 dec 2021 om 10:21 De bezorging is wat lui.Weet zogenaamd de weg niet en blijft in de auto zitten.
10 nov 2021 om 0:08 Bezorg tijd is eigenlijk altijd minstens 2x zo lang als dat er staat, dat hoort niet.